Bestel vanaf nu je HorseFitShop artikelen op www.ej.nl

Review HFS Duivelsklauw gemalen

Hoi!
Mijn paard Sidney is een haflinger van 20 jaar oud. Drie jaar geleden heeft hij een vervelende peesblessure opgelopen aan de diepe buigpees. Vanwege littekenweefsel dat zich heeft gevormd, is dit altijd een kwetsbaar punt gebleven.

Ongeveer een half jaar geleden was het weer raak. Hij liep vooral in draf onregelmatig en er was een flinke verdikking op het pijpbeen te zien. Allerlei dingen geprobeerd, onder andere ook heel wat supplementen. Niks leek te helpen, zwelling werd iets minder maar ging niet weg. Ook bleef hij onregelmatig lopen in de draf.

Ik heb mij via de website www.horsefitshop.nl nog eens geïnformeerd over alle verschillende supplementen die voor zijn probleem baat konden hebben. Uiteindelijk kwam ik uit bij de HFS duivelsklauw gemalen. Er is ook een gesneden variant beschikbaar, maar ik heb gekozen voor het gemak van een poeder. Ik vind dit erg fijn in gebruik, want het kan makkelijk door het voer gemengd worden. De geur (en waarschijnlijk smaak) is wel aanwezig, dus voor de moeilijke eter zou de gesneden variant wellicht beter zijn.

Sinds ongeveer 3 maanden voer ik nu dit supplement bij. In het begin merkte ik weinig verschil, maar supplementen hebben natuurlijk even tijd nodig om te gaan werken. Stop dus niet als je na een aantal weken nog weinig verschil merkt! Sinds ruim een maand begin ik echt een groot verschil te zien. De zwelling is aanzienlijk afgenomen en hij loopt niet meer onregelmatig. Je kunt merken dat hij zich duidelijk prettiger voelt.

Voor                                                                Na

Ik heb ook zeker niet geaarzeld om een tweede pot te bestellen! Ik blijf dit ter ondersteuning van mijn paard zeker bijvoeren. Ook om hem straks een fijne oude dag te geven.

Groetjes,
Marcella
Nieuwsgierig geworden naar HFS Duivelsklauw? Bekijk dit product hier
Scroll naar boven