Bestel vanaf nu je HorseFitShop artikelen op www.ej.nl

Review PrimeVal Gelatinaat

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten van je paard. Daardoor zorgt het voor gezond en veerkrachtig kraakbeen. Bovendien verstevigt PrimeVal Gelatinaat de botten, banden en pezen van je paard. PrimeVal Gelatinaat houdt tevens de hoeven sterk en gezond.
PrimeVal Gelatinaat is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat onder andere collageenhydrolysaat, mineralen en collageen type II.
Saskia
Allereerst zal ik wat vertellen over mijn fjordenpaard Ojan en mezelf. Ojan is 23 jaar, superfit en zeer allround. Ik ben 34 jaar en werkzaam als instructrice en allround medewerker op een manegebedrijf. Ook heb ik nog een 5 jarige merrie die ik in de wedstrijdsport uitbreng. Ojan en ik hebben M2 dressuur gereden, BB parcoursen gesprongen en zelfs 2x een oefencross gereden. Hij loopt ook voor de kar en we doen dan mee met het ringsteken, maar vooral waren en zijn we veel te vinden in onze achtertuin het Drenstfriese Wold.
Afgelopen mei ging het ineens slechter met Ojan, hij ging struikelen, was lusteloos een zakte regelmatig door zijn achterhand heen. Dierenarts erbij gehaald en het was geen neurologisch probleem, maar een beetje ouderdom en een tekort aan mineralen en vooral elektrolytenqq. Ook constateerde hij dat Ojan artrose heeft in zijn achterbenen en dan vooral linksachter. Daar struikelde hij ook het meeste mee. Als ik ging rijden was hij in het begin ook heel stijf en stram, hij moest echt warmlopen. Ook liep hij gewoon in stap naar het land waar hij voorheen draafde of zelfs galoppeerde.
Ik heb Ojan dus opgegeven om de Gelatinaat te testen, omdat ik benieuwd was of het echt zou werken en ik kan oprecht zeggen na een maand testen dat ik mijn fitte, blije pony weer terug heb! Hij struikelt nauwelijks meer en als hij al struikelt is het omdat hij haast heeft en dan voor en niet meer achter. Hij zakt niet meer door zijn achterhand heen, hij schooit weer om snoepjes, hij haalt weer kattenkwaad uit en hij gaat weer als vanouds heel vlot naar het weiland. Ook met rijden is hij soepeler, sneller en heeft er weer zin in, soms iets teveel zelfs.
Hij ziet er goed uit, glanst, begint weer te verharen en kijkt zeer helder uit zijn ogen. Volgende week gaat hij weer mee met een dagtocht, daar waar ik 2 maanden geleden dacht dat hij nauwelijks meer te berijden zou zijn.
De PrimeVal Gelatinaat doet dus echt zijn werk! Ik blijf het hem zeker voeren, omdat ik echt denk dat hij er veel baat bij heeft. Ik heb namelijk niks anders aan zijn voeding aangepast, behalve dat hij net als andere jaren op warme dagen elektrolyten door zijn water krijgt.
Ik raad PrimeVal Gelatinaat echt aan, omdat ik nu uit eigen ervaring weet dat het werkt! Op naar nog zeker 10 jaar plezier!
        

Marjan
Mijn 21 jarige fries x draver Cameron ziet er door de PrimeVal Gelatinaat momenteel erg goed uit! Wat ik ook duidelijk merkte, is dat de gewrichtsvloeistof beter is geworden tussen de gewrichten, je hoort hem amper nog knakken tijdens het bewegen en ook is hij lekker los, soepel en zeer vrolijk.
Archibald is een 13 jarige fjord die een collaterale banden blessure heeft gehad linksachter. Ook is linksachter zijn probleemhoef wat betreft white line disease. De white line disease ging de goede kant op en ik was dan ook zeer blij dat ik de primeval gelatinaat mocht gaan testen voor jullie. Zijn hoeven zien er heel goed uit en hij is zo los en fijn te rijden! Ik weet wel zeker dat dit komt door de PrimeVal Gelatinaat.

Larissa
Meteen na het ontvangen van de PrimeVal Gelatinaat ging ik het product proberen. Het product heeft een zoete, vanilleachtige geur. Iets wat mijn paard niet meteen aantrekkelijk vond. Ik gaf de Gelatinaat altijd door de luzerne waardoor hij het uiteindelijk wel op at.
Mijn bevindingen na drie weken waren dat mijn paard veel sensibeler was, hij was alerter tijdens het rijden maar durfde ook wel eens bokken. Daardoor besloot ik om een aantal dagen te stoppen met het geven van Gelatinaat en te testen of het wel degelijk door het product kwam en het bokken verminderde weer.
Toch zag ik ook al een aantal voordelen in deze korte periode dat ik de Gelatinaat gaf. Mijn paard heeft last van zwakke knieën die af en toe wel eens op slot kunnen schieten, iets wat in de ganse periode geen enkele keer is voorgevallen. Ook kwam hij tijdens het inrijden sneller los in zijn lijf. Deze voordelen waren een trigger om het nogmaals te proberen. Ik geef nu nog steeds de Gelatinaat, maar in een verminderde dosis, waardoor hij wel nog alert is maar niet meer begint te bokken en ook niet meer snel schrikt. Het is een kwestie van proberen wat voor je paard het beste werkt, veronderstel ik.
De testperiode was kort, maar ik zie toch de voordelen van Gelatinaat en zal het product zeker verder geven. Ik ben zeer blij dat ik de kans heb gekregen om het product te leren kennen en mits enkele aanpassingen aan de dosis genieten mijn paard en ik nu elke dag. Bovendien staat hij nu lekker te shinen op de wei, iets wat mij alleen maar blij maakt!
Madelief
Ik vind het echt een heel fijn product en merk zeker verschil, zelf met de recreatieve dingen zoals vrijheidsdressuur. Dat vindt hij een stuk leuker! Het is echt een product wat ik aanraad, omdat mijn pony er veel lekkerder van in zijn vel is gaan zitten. Ik dacht dat hij al happy was, en hij was zeker niet ongelukkig, maar hij loopt nu veel fijner door zijn lijf en heel overal nog meer plezier in! Mijn e-pony is ongeveer 450 kg en ik geef 1 schepje per dag, dat is voor hem genoeg.
Lana
Vanaf het moment dat ik PrimeVal Gelatinaat ontvangen had, ben ik het gaan geven, twee schepjes per dag.
Na een dag of 6 merkte ik al echt verschil in haar beweging. Ze is inmiddels bijna 23 jaar en loopt nog volop in de dressuursport. We rijden verdienstelijk Z2 en mogen bijna de overstap maken naar het ZZ-l. Ik merkte vooral verschil in de souplesse in mijn zijgangen.
Helaas voelde ze zich ZO goed in haar velletje zitten, dat ze ook maar meteen besloot om plat op haar buik te gaan liggen in de stalgang om haar lenigheid te laten zien. Hier heeft ze gelukkig niets aan overgehouden en we konden dan ook gewoon door rijden.
Eigenlijk is ze gedurende deze maand steeds losser geworden in haar lijf en daardoor kreeg ze ook meer looplust. Wat mij ook opviel, is dat ze veel meer glans heeft gekregen op haar lijf.
Voordat ik Primeval Gelatinaat ging gebruiken was ze dus wat dof op haar lijf. Ze was wel voorwaarts, maar miste een beetje de GO. Ook was ze over haar bovenlijn wat strakjes. Nu een maand later, is dat echt een wereld van verschil. Ze is net een glimworm, kijkt vrolijk uit haar ogen, is losser in haar lijf en heeft weer een gezonde GO.
Voor mij dus rede genoeg om dit te blijven geven. Als mijn paardje het naar haar zin heeft, heb ik dat ook. Zolang ze nog plezier heeft in het op wedstrijd gaan, blijven we dat ook rustig aan lekker af en toe doen.

Bestel hier jouw PrimeVal Gelatinaat voor je paard.   

Scroll naar boven