Bestel vanaf nu je HorseFitShop artikelen op www.ej.nl

Review: VITALstyle DolorComfort

Guusje: “Ik heb ervaren met mijn paard dat DolorComfort van VITALstyle een bijdrage kan leveren aan soepele gewrichten.”

Helaas is niet voor ieder paard soepel bewegen vanzelfsprekend. Ook voor mijn paard geldt dit. Ik ben in het bezit van een voormalig Gelders dekhengst (inmiddels ruin) die veelzijdig ingezet wordt. Denk hierbij aan dressuurmatige training (bekend met oefeningen tot Z-Zwaar dressuur) en af en toe gaat hij mee op wedstrijd. Hij springt regelmatig en gaat graag naar het bos. Ook is hij beleerd voor de wagen en wordt met regelmaat gelongeerd. Ik was de gelukkige om DolorComfort van VITALstyle uit te mogen proberen.
Inmiddels vier weken verder zal ik mijn ervaringen met jullie delen over dit product.
Ondanks dat Chablis een moeilijke eter is kon hij wel wennen aan de kruidige smaak van DolorComfort. Na vier weken merkte ik dat de hersteltijd van de training korter werd. Ik ervaarde dat Chablis tijdens de training minder lang ‘opwarm’ tijd nodig had, maar het belangrijkste was dat zijn bewegingen ruimer werden.

Ik heb ervaren met mijn paard dat DolorComfort van VITALstyle een bijdrage kan leveren aan soepele gewrichten, waardoor mijn paard weer vrij kan bewegen. 

Aan de hand van deze review heeft Guusje ook een super mooie video gemaakt van de periode waarin ze DoloComfort voerde aan haar paard. Er worden duidelijke ‘before’ en ‘after’ beelden getoond van het effect wat VITALstyle DolorComfort geleverd heeft. Ben jij nieuwsgierig hoe Chablis nu beweegt? Bekijk dan snel de video hieronder! 

Klik hier  om VITALstyle DolorComfort te bestellen.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Scroll naar boven