Bestel vanaf nu je HorseFitShop artikelen op www.ej.nl

Review: VITALstyle Spierkracht

Ingrid: “Nu ik VITALstyle Spierkracht aan hem voer merk ik zeker verschil in zijn uithoudingsvermogen en voel ik dat zijn achterhand steeds sterker word!”

Al enige tijd ben ik op zoek geweest naar een geschikt supplement voor een 9 jarige Friese ruin, die op het moment op Z1 niveau loopt. Ik miste dat laatste stukje kracht in de oefeningen en meer kracht vanuit de achterhand. Helaas kreeg hij een blessure, waardoor er nog een reden was om een supplement te gaan zoeken die hem kon ondersteunen om weer op kracht te komen.
Nu ik VITALstyle Spierkracht aan hem voer merk ik zeker verschil in zijn uithoudingsvermogen en voel ik dat zijn achterhand steeds sterker word!
Enige nadelen vind ik dat er geen maatschepje bij zit en dat het in poedervorm is. Het poeder komt onder in de voerbak te liggen waardoor er altijd een laagje in bleef zitten wat hij niet op at, na het gebruik van zonnebloemolie was dit opgelost!

Melanie: “Ze oogt fit, ziet er glanzend uit, word steeds mooier in de spiering en haar uithoudingsvermogen is stukken beter!”

Onlangs was er een oproep geplaatst waarin stond dat Horsefitshop samen met VITALstyle opzoek waren naar tester. Ik heb mij hiervoor aangemeld en ik kreeg toen het leuke nieuws te horen dat ik ben uitgekozen om het product te testen!
 
Op het moment heb ik 3 paarden in mijn bezit, waaronder een 3 jarige merrie welke ik zelf gefokt heb. Ik heb haar in maart uit de opfok gehaald, goed gevoerd en aan het werk gezet. Het goed voeren zal ik even uitleggen.
Ze was wat mager en kwam naar mijn idee niet voldoende aan ondanks het voeren. Ik longeerde haar ongeveer 3 keer in de week. Ik zat dus een beetje met me handen in het haar, omdat ik vond dat er geen vooruitgang kwam en ik vond dat ze er dof en arm bespierd uitzag. Ook was ze snel moe als ik haar maar licht werk liet verrichten.
Toen ben ik dus uitgekozen om VITALstyle Spierkracht te gaan testen. 
De resultaten spreken voor zich.
 
De eerste foto was in april  genomen:

Zoals je hier ziet is er weinig bespiering op de rug en in de hals.

De tweede foto is onlangs (juli) genomen na 3 weken VITALstyle te hebben gegeven:

 

Zoals je ziet is er meer bespiering op de rug, hals en achterhand! Ze werkt nu 4 keer per week en ziet er fris en gezond uit. Omdat VITALstyle Spierkracht een bijzondere meloensoort bevat wat werkt tegen spierverzuring, merk ik na dat ze aan het werk is geweest geen stijfheid of stramheid meer. Naar mijn mening werkt VITALstyle Spierkracht dus ook goed tegen spierverzuring! De samenstelling van ondersteuning van de spieren en het herstellen van de spieren vind ik dus een super goede uitkomst. Ik heb meerdere producten gebruikt qua spierkracht/spieropbouw en tot nu toe komt VITALstyle het beste uit de test. Ik merk daarnaast ook dat ze het werk beter volhoud, daarom heb ik het werk van 3 keer per week opgeschroefd naar 4 keer per week. Ik vind haar persoonlijk er stukken beter uitzien. Ze oogt fit, ziet er glanzend uit, word steeds mooier in de spiering en haar uithoudingsvermogen is stukken beter!

Kortom, ik ben super tevreden over VITALstyle Spierkracht!

Review VITALstyle Spierkracht van Elin Buijs

Jong talent en dressuuramazone Elin Buijs is enthousiaste gebruiker van SpierKracht. ”Ik geef SpierKracht sinds een jaar aan mijn 2 jonge pony’s van 5 en 7 jaar. Ik wilde graag iets geven ter ondersteuning van de spieropbouw, we zijn toen bij SpierKracht uitgekomen en zijn hier nog steeds heel enthousiast over. Ik merkte dat ook hun uithoudingsvermogen goed werd ondersteund. Wij voeren het in combinatie met de MagnesiumCitraat en SouplesseSiroop in een slobbertje na het trainen om voor optimaal spierherstel te zorgen. Dit werkt voor onze pony’s heel erg goed. Ze voelen zich top fit, zitten lekker in hun vel en ze zien er geweldig uit. Een goede aanrader dus!”

Bestel hier VITALstyle SpierKracht voor jouw paard! > 

Scroll naar boven