Bestel vanaf nu je HorseFitShop artikelen op www.ej.nl

Sit back & Relax: Review Horse First Relax Me

Nu ben je vast benieuwd naar reviews over de supplementen van Horse First. Suprise, die hebben we uiteraard voor je! Maar we vertellen je graag eerst wat meer over het supplement dat in deze review aan bod komt. Wel zo handig natuurlijk, dat je weet om welk supplement het gaat en wat het hoort te doen ;p 

Horse First Relax Me

Het product waar je straks een review over gaat lezen is Horse First Relax Me. De naam verklapt het eigenlijk al: het is een natuurlijke rustgever voor gespannen en nerveuze paarden. Het fijne aan Relax Me is dat het op twee manieren werkt: ten eerste bevat het magnesium en vitamine B en E voor meer ontspanning en bevordert het de concentratie zonder het paard suf te maken. Daarnaast bevat Relax Me gist. Een onregelmatige spijsvertering kan zorgen voor meer spanning en ongemak bij het paard. De gist in Relax Me biedt ondersteuning bij de spijsvertering. 


     Horse First Relax Me

Emmie: ‘Ze is minder kijkerig en loopt rustig door’

De 5 jarige merrie Sterre van Emmie schrikt nogal snel en is gauw afgeleid. Dé perfecte kandidaat dus voor het testen van Horse First Relax Me.

Emmie: ‘Nadat ik ben begonnen met Relax Me aan Sterre te geven, zag ik al na twee weken dat Sterre niet meer overal op reageerde in haar omgeving en minder snel afgeleid was tijdens het rijden. Samen met Sterre rijd ik wedstrijden en vooral van een vreemde omgeving raakt ze nogal gestrest. Dit was dan ook de voornaamste reden dat wij Relax Me wilden testen. Na vijf weken Relax Me gevoerd te hebben, boekten wij ook op vreemd wedstrijdterrein vooruitgang. Ze liep rustig door en was minder kijkerig, dus Relax Me is zeker het proberen waard!
Wat ik overigens ook heel netjes vind, is dat er een maatschepje bij zit, zodat je de juiste hoeveelheid kunt afmeten. Ook zit in de pot nog weer een extra zakje om de poeder heen, zo kun je het netjes afsluiten. De poeder ruikt niet, wat een groot pluspunt is voor een kieskeurige eter!
Ik raad iedereen met een angstig, onzeker en/of kijkerig paard aan om Relax Me te proberen.’ 


                       Emmie met Sterre

Nog enkele tips bij het toedienen van Horse First Relax Me

Tips zijn nooit weg, dus bij deze willen we je er nog een aantal meegeven bij het gebruiken van Horse First Relax Me:

  • Wanneer je begint met Relax Me geef je jouw paard in de eerste 5 tot 10 dagen 2-4 schepjes in de ochtend én in de avond. Het aantal dat je geeft, 2, 3 of 4 schepjes, is afhankelijk van de mate van de spanning bij je paard en hoe nerveus hij is. 
  • Na ongeveer 7 dagen zal je merken dat jouw paard positief veranderd in zijn gedrag. Op dit moment kun je de hoeveelheid schepjes in de ochtend en avond verlagen naar de onderhoudsdosis. 
  • Ga je naar een wedstrijd, ga je jouw paard vervoeren of staat er iets op de planning wat geheel nieuw is voor je paard waar hij gespannen van zou kunnen worden? In dat geval kun je de dosering een paar dagen van te voren weer verhogen. Je kunt er in deze situaties ook voor kiezen om gebruik te maken van de handige RelaxMe Now Injector. Deze injector kun je in combinatie met Relax Me poeder gebruiken. Dien de injector 2 uur voor de wedstrijd of ‘spannende’ gebeurtenis toe voor het juiste effect. 
  • And last but not least: niemand kent je paard beter dan jij zelf. Door uit te proberen en te spelen met het verhogen en verlagen van de hoeveelheid, kom je vanzelf uit bij de perfecte dosering voor jouw paard. 

Scroll naar boven